fredag, november 08, 2013

Födis!

Nåja, nu är det sedan min födelsedag. Hurra! Jag firar det för tillfället genom att finslipa ett träningsprogram till Akutvårdaren som vi testade tidigare.

Ifall ni vill ge mig en virtuell födispresent får ni jättegärna skriva en hälsning om vad du har gjort/skall göra idag och det går bra att vara helt anonym.  Det är som Jul för mig varje gång någon kommenterar här! (nu är det ju lite pinsamt om ingen kommenterar, jag litar på dig Daniela).


8 kommentarer:

P sa...

Jättegrattis på födelsedagen Anne! Hoppas du blev firad i morse av gullungarna! Och tack för alla kloka ord här i bloggen (som jag läser alla dar)!

Anne L sa...

Jeee! En kommentar! Tack och klok är du själv:) Kram

Anonym sa...

Grattis! Jag har suttit på Ugnsholmen och tänkt på dig...

Anne L sa...

Daaaannniii, jag vet att det är du (eftersom jag tvingade dig att kommentera).

daniela sa...

GRATTIIIISS hoppas du har en jättebra födis :D du fyller annars exakt 10 dagar före mej å då ska vi fira i simhallen, wuppidoo.

p.s. ja ha sutti i bilen hela dagen å gör de fortfarande

Lina sa...

Jag har rest i 17 h från ett kaotiskt land, så firar dig med sömn

Anonym sa...

Grattis grattis grattis Anne!! Hoppas din dag blev perfekt! Och tack för din underbara blogg!
Jag har idag planerat dop, bokat tandläkare (via "projektet" ;) ), handlat mat i Sellos Prisma, ammat… Så en vanlig dag här.
-Ofi-

Anne L sa...

Daniela: tack sötis! Vi ska såå fira det i simhallen. De MÅSTE ju gå bra då och går de int dränker vi som sagt sorgerna i skumpa;)

Lina: jag är så lättad att du är helskinnad och tryggt hemma ! Puss

Ofi: Tack ljuvliga du! Vi åkte till särkkis på kvällen och åt födismiddag på ABC... Men fick sen tårta hos mamma:) Ååå, är du också med i projektet! De funka helt bra sen, lite extra papperskickande, men vad gör man inte för billigare tandvård:). Kram