tisdag, november 20, 2012

Trött mama

Helgen kom och gick och jag är totalt slut. Tänk om jag nån dag skulle bli så klok att jag skulle unyttja en barnfri helg till att bara sova och vila. Men nej, istället var vi på teater, fest, restaurang och bio. Allt på en gång liksom. Roligt, men min envisa flunssa blev ju inte bättre av rännandet.

Idag kom jag försent till första föreläsningen när min grupp skulle hålla ett kort föredrag om armbågsleden. Barnpåklädandet och dagisförandet var SÅKLART extra långsamt just idag när jag hade bråttom. Kom alltså försent in till föreläsningen men precis då när min grupp skulle börja presentera. Så jag gled in i rampljuset och berättade om bursan vid armbågen och la till att den också kallas student elbow och gick tillbaka på min plats i bakgrunden. Helt som om det skulle ha varit planerat. Uuujeee- bra timning - ingen stress. Mina motton. Nu skall jag springa till Gumtäkt gympasal och gå igenom sherborn-tekniken (tor jag att det heter o jag har ingen aning om vad det innebär).

2 kommentarer:

daniela sa...

de e klart att man ska vila ibland, men ja brukar tänka såhär: vem kommer ihåg kvällar då man satt hemma? Så om du en gång had en barnfri helg tycker jag du gjorde absolut rätt som festa lite å gick på bio å teater :)

Anne L sa...

Du har så rätt Daniela! Vi tänker på samma sätt du och jag:)