onsdag, oktober 17, 2012

Det stora gråtet

Jag har lidit av uppsvullna ögon halva dagen idag. Orsaken är filmen Marley and me som kom på tv igår. Ibland har jag bara lust att gråta och då behöver det inte vara något kvalitativt för att få igång gråten. Men den här Aniston-filmen triggade något helt galet gråtit i mig. Jag kan helt enkelt inte se hundar dö på film. Barnen sov, Danni jobbade och jag storbölade för mig själv.

Eller egentligen börja det värsta bölandet just när Danni kom hem, då när hunden skulle få den sista sprutan. Läppen darrade och jag var helt rödgråten. Danni kom in, såg lite frågande på mig, tog sedan en första van blick på tv:n, registrerade vad han såg och sa sedan lugnt hej.Ps. Jag hörde att det kommer en uppföljning - eller kanske den redan har kommit. Bara som tips om det finns andra storgråtare där ute.

2 kommentarer:

daniela sa...

ja böla också ti dendä filmen igår.. kunde bara int hålla tibaka tårana i slute

Anne L sa...

Jag vet! Galen bölfilm. För mig fungerar gråtfilmer också som antistress. SÅ skönt efteråt! Andra bra gråtfilmer är ju tex Ps I love you (mer eller mindre gråtbar hela filmen), Titanic (från halva framåt), De bästa av mödrar... ja, listan är lång:)