fredag, januari 15, 2016

New years drunk

Okeeej, nu börjar jag med lite gnäll men slutet blir bra så läs vidare bara.

Fick igår mera information om min prakitkperiod nu på våren. Den visade sig vara helt oflexibel vad gäller lediga eller kortare dagar (barnen har bl.a. ett två veckors påsklov just då), det går inte att kompensera dagarna före eller senare utan jag måste vara där just då som det är bestämt. Inte heller går det att praktisera i Bryssel, det måste vara i Leuven på ett sjukhus som universitet samarbetar med. Många måsten i det mejlet.

Fick klump i magen, men började också genast planera och fundera på hur vi skall lösa barnvaktsproblem och tillsammans har vi nu redan börjat bygga upp en strategi för de 10 veckorna. (Mamma jag ringer på helgen...).

Det roliga igår var posten. Nämligen just som klumpen kändes som värst hämtade jag posten (duktig som jag är). Som ett tecken från ovan var där reklam över ett nytt sushi-ställe som öppnat här alldeles nära (universum talar tillbaka till mig - så måste det bara vara) OCH en inbjudan till en New Years drunk-träff av våra brittiska grannar nu på lördag. Jag älskar post!

Sushiiii! När går det här suget månne över. Sushihimon brukar komma och gå med
jämna mellanrum i mig.

Så roligt att de i misstag skrev oktober istället för january (sympatiskt på alla vis).

//EDIT kl. 12.51: började fundera om det står drink istället för drunk. Vi har bara hejat och smaltalkat tidigare så jag är inte helt säker om de har humor eller bara skriver slarvigt. Kanske jag ännu ska avvakta med "Let´s get druuunk"-ropet när klappar in hos dem. Spänningen stiger...EDIT slut //

Idag skriver jag min sista artikelsummary och börjar se ljuset - fast det SNÖAR:


Jag känner mig sjukt ofräsch här framför datorn, men smilar ändå upp mig när jag
 tar en selfie. Gör den svartvit. 

2 kommentarer:

lilla Anna sa...

Hahaha, jag ser framför mig då du hoppar in hos familjen Clarke och ropar Let's get druuuunk!!! Trevlig fredagskväll från laande!

Anne L sa...

Tack Anna! Det var drink, definitivt drink - men roligt! Saknar laaande:)