tisdag, februari 18, 2014

Telefax


Goddamn, vad jag blir galen på byråkratiska eftermiddagar som idag! Har bl.a. skrivit en begäran om ny behandling om förslaget till beslut om återkrav av studiestöd för år 2012 (aaaa) och så har skrivit en ansökan om att få rabatt på SEFES medlemsavgift eftersom jag inte arbetar heltid och så skall jag skicka mitt skattekort till arbetsgivaren (okej det sista är väl något som de flesta gör utan att blinka eller blogga om det). 

MEN, allt det här måste skickas i pappersform, brev och frimärken skall det vara (eller så kan jag också föra ansökningarna i egen hög person till de olika luckorna), inget elektronisk scheisse här inte. Ja, eller till fpa kunde jag också skicka ett telefax, bara det kommer fram 30 dagar efter att beslutet postats och under kontorstid, så räknas det som giltigt. PÅ RIKTIGT!! Jag ser framför mig hur någon rynkar ögonbrynen och markerar med linjal ett rött krux på telefaxet som kommit fram kl.16.02 den sista dagen.

Fast jag får ju skylla mig själv när jag bara njuter av livet och inte jobbar räven av mig från 9 till 5, fem gånger i veckan. Något straff måst det ju finnas för sådana som jag.

Förutom det här har jag igen lyssnat på Bowie, vet inte varför hans musik just nu sjunker in så bra. Men så är det bara. Puss och hej!


2 kommentarer:

daniela sa...

ursäkta språke, men alltså fan ändå va störd ja också blev när vi sku flytta å alla jävla papper måste skickas ME BREV. Alla andra konstiheter ska nog skötas vi näte ida, men sen när man vänjer sig me de måst man börja skicka någo jävla brev igen. Så I feel you.

Anne L sa...

Ja, just det! Känns ännu jobbigare när man räknar med ett att det går på nätet. Kram på dig sambo-boende-du:)!