söndag, september 29, 2013

Syskon

Mina ben värker, bra värk, muskelvärk, men igår var det nästan lite smärtsamt när jag på jobbet försökte huka och lyfta. Jag klarade squat utmaningen på fredag och det känns ännu idag.

Såg på dokumentären Happy här för någon dag sedan. Om man vill tro de forskare som intervjuas där så hittar man främst lycka i familj/vänner, gemenskap och motion. Det låter ju vettigt tycker jag. Det här fotot ploppade fram på facebook då min storasyster fyllde år på fredag och min yngre grattade henne med ett minne från barndomen. Båda bor i Sverige och även om det är nära så kan jag inte bara spontant bjuda dem på kaffe/te en söndag som idag och känna lite lycka. Som tur åker vi nästa helg av och an till Stockholm!

Lina, jag och Vera kanske år 1983. Kommenterade också på fejan att jag här på bilden lite påminner om pojken i filmen About a boy. Hårklippning med kökssax har tydligen gått i arv eftersom Rufus hår för tillfället påminner om det jag har på fotot. Stackars barn, men bra blir det säkert av honom ändå.

2 kommentarer:

daniela sa...

härligt me squatarna anne!! hejja hejja

Anne L sa...

Det var ju nog int så paha sen heller. Kanske jag vågar komma och träna med dig och Nina någon dag:)