söndag, maj 22, 2016

10 veckor

Då var 10-veckors praktiken på universitetsjukhuset i Leuven över! Super tacksam över den här möjligheten, jag har lärt mig massor. Har några små grejer jag ännu behöver skriva och efter det så börjar allting vara klappat och klart för att utexamineras som pinfärsk fyisoterapeut.

Under fredagen och lördagen gick jag omkring i ett lyckorus och idag känns det, ja, lite tomt faktiskt. Aldrig är jag tillfreds. Men skall försöka njuta av den här stunden och INTE stressa alltför mycket över den osäkra framtiden.

Det ooordnar sig.

Fredagens sista selfie från sjukhuset. Trött med håret på ända men också glad över fin feedback.

På kvällen skålade vi, ser stelare ut än vad det var (skoj)

Igår vaknade vi tidigt för att se på då Rufus skola deltog i en fotbollsturnering för alla skolor i Woluwe Saint Lambert.
Fin stämning!


2 kommentarer:

Ulrika sa...

Wow, så nära slutet, jättemegagrattis! Vart har tiden gått? Hade inte hittat till bloggen på en stund o här fanns så mycket härlig läsning igen! Du skriver så bra Anne! Fast man saknar er ännu mer när man ser härliga bilder!

Jag borde ha min sista patient i skolans klinik imorgon, känns helt overkligt. Undrar om jag kommer att få något lyckorus alls, just nu känns det tomt och meningslöst och funderar på att skippa morgondagens vårfest, för har ingen feststämning. Tänkte helt som du, aldrig kan jag sen vara tillfreds, what's wrong with me?

Anne L sa...

Ulliiiiii! Tänk att våra "små" vi ändrar karriärstudieperioder börjar vara slut! Tiden går så sjuttons snabbt. Tror den där tomma känslan kommer från att allt var färdigt planerat för en stund då vi studerade, nu är vi tillbaka till de där lite osäkrare arbetslivet igen. Eller så känner jag åtminstone, jag tror du kommer att kunna välja och vraka mellan jobb som tandläkare:). Hoppas du ändå gick på fest - du är bäst!