tisdag, april 08, 2014

Dag 2

Känner mig lika yr ännu idag, men i varje fall har jag låtit mig slängas in i det hela med full fart. Har intervjuat, undersökt, fått blackouts och handlett olika övningar som jag inte alls alltid varit så säker på. Men jag har i varje fall försökt, ända sättet att utvecklas är väl att utsätta sig, eller hur?

Jag sprang en kort runda idag och hade blodsmak i munnen. Jag har ju igen gått och anmält mig till Helsinki City Run. Snart får det räcka med utmaningar för min del, måste ju hinna andas och stirra upp i taket och bara tänka i mellan också.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter såå bekant! Vi fick idag små tandregleringspatienter på löpande band, utan nån tid att förbereda sig. Herregud så jag yrade o svamlade. Men visst är det ganska effektivt, jag lär mig åtminstone ganska bra när jag får kämpa för att hållas flytande. Jag är säker på att du är helt jättebra o cool där hördu! Men efter en sån dag borde man få vila lite! Kram!

Anne L sa...

Gulliga du! Jag verkar också lära mig mest då jag måst kämpa riktigt ordentligt. Är bara så slapp att jag helst skulle villa hoppa över allt det jobbiga och bara genast bli bra på allting. Jag sku villa vara född som guru liksom:) DU först ÄR cool, jag har nog varit allt annat de här dagarna. Kram!