måndag, mars 11, 2013

10 sekunder

Faaaan vad det harmar! Jag missade tidgränsen i simtestet i badvaktsutbildningen med 10 jävla sekunder. Daaaaamn säger jag bara! Jag försökte t.o.m. två gånger och förbättrade tiden till 3 minuter och 50 sekunder andra gången. Jag måste nu bara försöka vända det här till något positivt fast det känns för jäkligt just nu... det harmar bara så gaaaaalet! 10 sekunder är ju ingenting. Med lite till träning måste jag ju fixa det här OCH jag har ett år på mig. Nu ska de väl bli bra till slut.

Måste tänka på något annat nu en stund. Under de senaste två veckorna har jag sett igenom alla House of Cards-delar på Netflix. Det är ju lite crazyt när jag borde sova. Jag kunde helt enkelt inte sluta. Så nu är jag helt inne i de manipulativa arbetsättet i White House och hur politiker samarbetar och/eller försöker manipulera pressen för att försöka vinna politisk makt i Washington. Idag fick jag fast mig själv i att tänka om hur månne Svensk Damtidning egentligen samarbetar med det svenska Kungahuset? Mina nya känsliga konspirationsprön började genast vibrera när jag märkte att den mest lästa artikeln på svenskdam.se handlar om hur prins Carl Philip missade Estelles 1-års kalas. Hela 277 (!) personer hade då jag kollade kommenterat det här och de flesta verkar vara rörande överens om att det är flickvännen Sofia som är ormen i paradiset. Artikeln var avsikligt lite provokativ om vilka eventuella skismer det finns mellan Madeleine och Carl Philip. Nu till min teori: Jag tror att Kungahusets pressansvariga samarbetar med svensk dam så att alla royalister som förut var irriterade på Madeleine nu iställe ska fokusera sin irritation på Sofia så här inför Maddes bröllop. För inte kan vi ju ha ett kungligt bröllop där de största royalistfansen så som Gertrud, Ulla och Birgitta fortfarande är irriterade på den slösande och oansvariga jet-set-prinsessan. Något måste göras tänkte Kungahuset och så ringde de sin kontakt på Svensk Dam.

Om nu någon har läst så här långt så får jag väl bara säga grattis. Det spårade ut. Jag vet. Det här känns sorligt på så många plan. Men nu fick jag åtminstone tankarna igen en stund på något annat än de där sakelis 10 sekunderna.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Hahahaaa!!! Vi har oxå kollat på House of Cards nyligen och kanske därför låter din teori helt trovärdig, kanske till och med sannolik!

Ulrika sa...

Och äsch skulle jag ju skriva oxå, jävla 10 sekunder! Du kommer att klara det galant nästa år, men kan tänka mig att det stör just nu :(

Anne L sa...

Hihi, ja man kanske förstår mig bättre om man sett House of Cards... Simtestet harmar inte så mycket mera o jag får ta det på nytt när som helst inom ett år. Så ska försöka igen om någon månad när jag tränat lite mera:)

Ulrika sa...

Aa ok, då var det ju inte så farligt, tänkte att testet bara är en gång per år! Det tröstar knappast så mycket men kan ändå berätta att det tog mig 40 minuter att simma 450 meter i lördags! Bra fräs i vattnet!