torsdag, februari 28, 2013

BlogAward

Fick en BlogAward av Heidi (har aldrig hört om det här förut men spelar cool). Det går ut på att skicka den vidare till fem andra bloggare. Berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar. Skriv också på deras bloggar att de fått awarden av dig så att de inte missar den. Svara på frågorna som du fått av den som gett dig awarden. Hitta på fem nya frågor till de du nominerar.


Här är Heidis fem frågor och mina svar:
1. Om du bara fick ta med dig en sak (inte person eller mat) till en öde ö, vad skulle det vara?
Skrev tidigare om vilken låt jag skulle ta, men då var det bara två låtar att välja mellan. Nu är det liksom alla låtar i världen+ nästan vad som helst annat. Hjääälp, jag får beslutsångest och tar säkert till sist Kalle Anka plåster.
2. Vad gillar du mest hos dig själv?
Min humor
3. Finns det något du skulle vilja göra, men inte vågar?
Mycket, tycker ändå jag blivit modigare med åren. Ärlighet mot mig själv och att våga säga vad jag tycker då när det inte är lätt.
4. Vad är det första du skulle göra om du vann en miljon?
Korka champagnen och beställa en resa för alla mer eller mindre vardagsstressade vänninor och ge dem världens bästa spa-treatment. Sen köpa lägenhet i centrala Helsingfors (aj, där tog pengarna slut och ajo det här var redan den tredje grejen jag gör)
5. Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år?
Jag diskuterar/grälar om hur mycket tid man får lägga på dataspel med Rufus och om hur mycket make-up som är ok för en 11-åring med Elsa (hur stereotypt och lite sorligt det än låter).

Jag nominerar två och det är Daniela och Nora.


1. Vilken kändis skulle du vilja träffa och varför?
2. Om du skulle få ändra på en sak här i världen vad skulle det vara?
3. Vad gör dig lycklig?
4. Vilken film såg du senast och vad tyckte du om den?
5. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?

1 kommentar:

Nora sa...

TACK Anne!! Kul med blogaward! Kram och vi ses snart <3