tisdag, november 06, 2012

Dagen då jag lyssnade på Journeys Don't stop belivin'

När jag satt i morgonspårvagnen och stirrade ut på ett grådaskigt Helsingfors och på novemberbleka helsingforsare började Don't stop belivin' spela i mina lurar. Ibland blandas musik och situation perfekt. Det här var en sådan gång: "Some will win, some will lose, some were born to sing the blues". Och jag ville bara krama alla.

Istället för att krama fick jag sedan påta på min studiekompisar hela förmiddagn när vi försökte hitta olika ben på varandra.

Och när jag lunchade på Hard Rock (de finns tydligen fortfarande och har nu anlänt till Helsingfors) med ljuvliga vänner så spelades Don't stop belivin' igen.

Ibland är november bara bra mot alla odds!


2 kommentarer:

Plutten sa...

Hej Anne! Jag har tänkt meila dig via fb sååå många gånger i höst efter att jag hörde av din syster att du ska börja studera fysioterapi, och så går du och har en blogg om just det!! Jag drömmer själv om att börja studera just fysioterapi och är därför intresserad av hur studierna är uppbyggda mm., men nu kanske jag får alla svar här på bloggen! Jättefint att du vågat sadla om, och super att du ännu bloggar om det :) h. Annika från Kyrkslätt

Anne L sa...

Hej Plutten! Vad roligt att höra att du också funderar på fysioterapi! Ifall du inte får tillräckligt med information från bloggen så är det bara att hör av dig. Har man en gång spelat i Kyif-handboll så har man tillgång till all inside-information:). Kram!