tisdag, december 08, 2015

Crazy lady

Rufus har födelsedag idag, solen skiner och jag får studera i lugn och ro. Ändå känns allting mer eller mindre skit just nu. Kanske det är stressen före jul, att hinna få allting avslutat och fixat. Barnen hostar på nätterna så sömnen är hackig (efter jamåhanleva bokade Danni genast läkartid för dem - int en natt till utan sömn..).

Jag skrev för någon vecka sen hur ingenting är omöjligt bara man ser sanningen i vitögat. Idag känns den formuleringen bara störande. Jag kan inte, förstår inte och orkar inte. Det enda jag vill är att skriva blogginlägg om flumhumkänslor och äta sushi. Ingenting inspirerar och jag har inte koncentrationsförmåga eller hjärnkapaciet eller drive att läsa en enda artikel till. Skiiiiit fiiiliiiis!

Har någon månne orkat ända hit? Smått deprimerande inlägg.

Blev i varje fall pikulite bättre humör då jag lyssnade på one night in Bangkok (av alla låtar..?) från radion i bilen, fällde en tår (inte pga av låten, utan livet) och kände solen i ansiktet på väg till Leuven (månne jag håller på att tappa det helt?).  Kämpa, kämpa tisdag!

3 kommentarer:

daniela sa...

skickar en stor kram åt er!! <3

Lina sa...

Kämpa älskade syster

Anne L sa...

Tack söta ni! Har inte hunnit skriva blogg, men kan bara konstatera att skönt att det är fredag (o att allt är möjligt igen😄)